Over ons


Als jouw Virtueel Assistent vind ik het belangrijk dat jouw wensen werkelijkheid worden door te luisteren en samen te kijken waar jij gelukkig van wordt en wat jou energie geeft!


Samen kijken wij welke zaken je kunt uitbesteden met als gevolg dat jij meer grip krijgt op jouw onderneming en passie.


Met mijn eigen ervaring als ondernemer vormen wij een powerduo! Het samen sparren als ondernemers en het samen kijken hoe we jouw business naar ‘the next level’ kunnen brengen. Daar word ik gelukkig van!


Marloes Arts

Virtueel Assistent


Energiek, creatief, liefdevol, regelmiep, ondernemend en een passie voor organiseren en begeleiden!

That's me, Marloes Arts.


Deze kenmerken zie je ook terug in mijn werk!

Het woord regelmiep plakt al aan mij vanaf dat ik een kind was. Als klein meisje op vakantie in de supermarkt met handen en voeten vragen naar een pak melk, tot het organiseren van de familiefeestjes. Ik regelde het wel!


Later in mijn werk bleek dit ook mijn kracht! Als praktijkondersteuner is plannen, schakelen en het houden van overzicht erg belangrijk. Als keyaccount manager is organiseren maar zeker ook alles in goede banen leiden essentieel.


Daarnaast is creativiteit een van mijn grootste gaves. Ideeën, oplossingen, branding en content poppen continu in mijn hoofd op als paddenstoelen.


Dit bleek ook de rode draad te zijn in alle functies. Ik hou van afwisseling, werken met mensen die gepassioniseerd zijn en het helpen groeien van bedrijven.


Sky is the limit!Ready to get started?

Arts zijn is veel werk! Arts en buitenlander zijn is nog lastiger. Helemaal als je besluit je eigen kliniek op te richten.


E-mails schrijven en beantwoorden kost tijd. Maar het kost dubbel de tijd wanneer je elke keer de grammatica moet controleren.


Marloes maakt alles een stuk makkelijker. E-mails versturen, afspraken inplannen en patiënten bellen houden mij niet meer bezig. Ik kan me focussen op m'n werk, mijn patiënten en mijn persoonlijke leven.


Marloes is georganiseerd, lief en proactief. Als je een plan hebt geeft ze je ideeën, als je een probleem hebt denkt ze mee aan oplossingen!

Adriana Pereira